KIA Mesa – campanie teaser

Autor: Oraan Mărculescu 20 sept. 2007 Știri auto

În ultima vreme, cei de la KIA s-au arătat extrem de dinamici, prezentând chiar foarte multe concepte pe tema crossover: Kue (la Detroit 2007), KND-4 Concept (la Seoul, în primăvara acestui an) sau tinerescul Soul, pentru care există planuri serioase de a fi lansat în producţie de serie cât mai repede.

Despre un SUV de categorie big-family existau indicii de mai demult, însă doar la începutul acestui an au început să apară primele fotografii spion cu acest model, care urmează a se numi Mesa. Faţă de schiţa de pe hârtie, Mesa nu va fi la fel de dinamică, ci va adopta un stil mai sobru şi chiar mai banal, în favoarea unor soluţii care să avantajeze habitabilitatea şi obţinerea unui preţ cât mai scăzut. Ceea ce nu înseamnă că vom avea parte de rabat de la calitatate, detaliile interioare arătând o mare grijă în acest domeniu.

Nu se ştie dacă acest model va înlocui actualul Sorento sau se va plasa deasupra acestuia. Vom afla mai multe detalii despre noul model în preajma Salonului de la Detroit, dacă nu chiar la Salonul de la Tokyo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide