Dacia Logan in Transformers 2

Dacia Logan este un fenomen, aşa încât nu ar fi de mirare să ajungă vedetă de film la Hollywood. Bineînţeles, într-i viziune amuzantă...

Dacia Logan in Transformers 2 Dacia Logan in Transformers 2
Se pare ca Dacia Logan da bine in filme. Dupa filmul anuntat in vara Cars 2, Loganul va aparea in continuarea de exceptie Transformers 2. Autobotul Logan aka Logatron va juca un personaj negativ, fiind fratele mai mic al lui Megatron. Cei doi, Megatron si Logatron, isi vor uni fortele pentru a-l distruge pe Optimus Prime. Se anunta un film foarte tare, cu efecte speciale nemaivazute si Logatron facand un rol de Oscar. Acest film nu este recomandat robotilor sub 18 ani.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.