Dacia Smarter - ultimul răcnet!

Bogdan loveşte din nou! De data aceasta cu un Logan derivat din... smart ForTwo. Totuşi, mai reuşit decât plagiatul chinezesc, care circulă pe şoselele asiatice.

Dacia Smarter - ultimul răcnet! Dacia Smarter - ultimul răcnet!
Ce preferi, Smart sau Dacia Smarter? Eu as prefera Dacia, deoarece este mai Smarter.

Noua Dacia Smarter este masina ideala pentru cei care vor sa imbine condusul cu placutul. Este o masina mica, cu consum redus, dar foarte spatioasa si luxoasa. Surprinde prin faptul ca este o masina ecologica si prima cu normele de poluare Euro 6. Siguranta este la cel mai inalt nivel, la testele EuroNCAP a reusit sa obtine 5 stele.

Preturile pornesc de la 6.000 Euro, dotare standard, pana la 9000 Euro full option. Este masina perfecta pe drumurile perfecte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.