Bancul zilei – Ce se întâmplă când se întâlnesc un trabant, un Lamborghini și un Ferrari

Autor: ProMotor acum 3 luni Bancul zilei
Bancul zilei – Ce se întâmplă când se întâlnesc un trabant, un Lamborghini și un Ferrari

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă dacă s-ar întâlni în trafic un trabant, un Lamborghini și un Ferrari? Răspunsurile le ai în bancul de mai jos:

Un trabant mergea pe o șosea și, dintr-o dată, i se strica motorul. Trage pe dreapta, stă ce stă și apare un Lamborghini ultimul tip. Șoferul din Lamborghini i se face mila de trabantist si se oprește să-l remorcheze. Trabantistul e de acord, dar îl mai roagă ceva:

-Bine, dar eu am un trabanțel și…te rog sa nu o calci prea tare.

Șoferul din Lamborghini aprobă. Mașinile pornesc. Totul merge bine, până apare un Ferrari pe stradă. Șoferul din el se uita cu dispreț la cel din Lamborghini. Acesta se enervează și îl provoacă la întrecere.

Amândoi accelerează, neluând în seamă trabanțelul, care claxona înnebunit. Din întâmplare, un reporter se afla pe marginea șoselei.

A doua zi se publica în ziar:„…..și pe deasupra, ca sa vedeți ca ieri lumea a fost sub influența unei radiații necunoscute, am văzut un Ferrari și un Lamborghini întrecându-se nebunește, iar în spatele lor un Trabant, claxonând nervos să i se facă loc…”.
Comentarii
Inchide