Micul boier - Chevrolet Aveo Sedan 1.6 AT6 LTZ

Timp de 6 luni, ProMotor testează intensiv versiunea de top a lui Chevrolet Aveo Sedan, dotată cu motorul pe benzină de 1,6 litri şi având cutie automată cu 6 trepte. Aici găsiţi toate impresiile noastre, situaţiile şi întâmplările prin care trecem cu maşina.

Micul boier - Chevrolet Aveo Sedan 1.6 AT6 LTZ Micul boier - Chevrolet Aveo Sedan 1.6 AT6 LTZ

Sfârşitul verii lui 2011 ne-a adus un nou mebru în redacţia ProMotor: noul Chevrolet Aveo Sedan, în versiunea de top, cu motor de 1,6 litri şi cutie automată. Avem la dispoziţie 6 luni pentru a cunoaşte în amănunt maşina şi a reuşi, astfel, să dăm un verdict cât mai detaliat.

Urmăriţi impresiile şi părerile ProMotor în episoadele de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.