CONCURS promotor.ro - martie interzis bărbaţilor

Concursul dedicat doamnelor şi domnişoarelor s-a terminat, iar în 27 martie va avea loc tragerea la sorţi, în urma căreia vei afla cine se va bucura în ultimul weekend din martie de Romeo. Alfa Romeo. Poate şi tu vei merge cu ea...

CONCURS promotor.ro - martie interzis bărbaţilor CONCURS promotor.ro - martie interzis bărbaţilor
Mulţumim tuturor celor care şi-au exprimat părerea despre ce mărţişir pe patru roţi li s-ar potrivi femeilor. Chiar dacă părerile bărbaţilor nu contează pentru înscrierea în concurs (acesta fiind dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor), credem că femeile şi-au putut face o imagine despre ceea ce cred bărbaţii că li s-ar potrivi.

Nu mai rămâne decât să aşteptăm rezultatul tragerii la sorţi, în urma căreia vom afla cine a câştigat ultimul weekend din martie (29-30 martie) cu Alfa Romeo 147, oferit de Autoitalia.

Pentru mai multe detalii, citeşte Regulamentul concursului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.