Concurs FOTO promotor.ro la SIAB 2007

Autor: promotor.ro acum 14 ani Concursuri

Câstigător – Tecla Viorel, din Chiajna, jud. Ilfov

++++++++++++++++++++++++
Zilnic, cei care uploadează poze pe site-ul promotor.ro pot câştiga câte o machetă 1:18 oferită de Autoart.ro, iar, la final, userii vor vota cea mai bună poză a Salonului – intră pe promotor.ro/siab pentru mai multe detalii.

Maşina de astăzi are un pedigree special, reprezentând marea revenire a britanicilor de la Aston Martin în olimpul competiţiilor motorizate. Indicativul derivă din cel al lui DBR1, maşină care a câştigat, fără drept de apel, faimoasa cursă de anduranţă de la Le Mans, în 1959, dar şi titlul "World Sportscar". DBR9 este bazată tehnic pe modelul DB9, beneficiind de un motor V12 amplasat frontal, cu cilindreea de 6,0 litri şi puterea de 600 CP. Echipa Prodrive a modificat serios maşina pentru cursele de circuit, astfel că, în 2007, Aston Martin DBR9 a reuşit să câştige tilul GT1 în cursa de la Le Mans, ocupând locurile unu şi trei de pe podium.

Pe baza acestui model, Aston Martin produce o ediţie specială omologată pentru şosea, de doar 300 de unităţi, cu indicativul DBS.

Citește și...


Comentarii
Inchide