Concurs FOTO promotor.ro la SIAB 2007

Autor: promotor.ro acum 14 ani Concursuri

Câştigător – Mitescu Mihaela, din Bucureşti.

++++++++++++++++++++++++++
Zilnic, cei care uploadează poze pe site-ul promotor.ro pot câştiga câte o machetă 1:18 oferită de Autoart.ro, iar, la final, userii vor vota cea mai bună poză a Salonului – intră pe promotor.ro/siab pentru mai multe detalii.

Jaguar E-Type a fost produs în 70.000 de exemplare între 1961 şi 1974, ceea ce, pentru un automobil sportiv al acelor ani, însemna aproape un record. Mai mult, E-Type era revoluţionar atât în ce priveşte designul, cât şi partea tehnică – era prima maşină de serie care introducea sistemul de frânare pe discuri.

Iniţial a existat doar în versiunile coupe cu două locuri şi roadster, după câţiva ani apărând şi varianta coupe cu ampatament alungit şi configuraţie 2+2 locuri. Per total, au existat trei ediţii ale acestui model, deşi unii afirmă că între "Seria 1" şi "Seria 2" a existat şi "Seria 1/2". Motorizarea a fost iniţial preluată de pe modelul XK (în unele cercuri E-Type fiind denumit şi XK-E), iar ulterior maşina a servit drept bază pentru modelul de curse D-Type, câştigătorul de la Le Mans.

Citește și...


Comentarii
Inchide