Cupa Dracula Offroad Sighişoara, 3-5 aprilie 2009

Ce legătură are Dracula cu offroadul? Am spune că niciuna, dar clubul de offroad din Sighişoara ne contrazice: în acest weekend organizează a doua ediţie a Cupei Dracula Offroad Sighişoara. Ce va fi acolo, vedeţi pe promotor.ro.

Cupa Dracula Offroad Sighişoara, 3-5 aprilie 2009 Cupa Dracula Offroad Sighişoara, 3-5 aprilie 2009

Ajunsă la a doua ediţie, Cupa Dracula Offroad Sighişoara, programată în weekendul 3-5 aprilie, numără deja 30 de echipaje înscrise, dublu faţă de anul precedent.

La prima ediţie, traseul a fost unul foarte greu, iar "victimele" pe patru roţi au fost destul de multe. Însă şi distracţia a fost pe măsură. Aşa încât pentru această a doua ediţie, aşteptările sunt foarte mari. Traseul se întinde pe o lungime de aproximativ 70 km de pădure şi dealuri, cu urcuşuri şi coborâri de pante solicitante.

Mai multe, în acest weekend, de la Sighişoara, pe promotor.ro.

  • News
    Offroad - Cupa Sighişoara 2009 (II)

    Vreme frumoasă, lipsa noroiului, relaxare, doar o singură specială... Părea că ziua de sâmbătă va fi mai mult o plimbare, însă deja înaintea serii o treime dintre maşini abandonaseră. Iar până la miezul nopţii aproape tot atâtea mai… [...]

  • News
    Offroad - Cupa Sighişoara 2009 (I)

    Vineri aproape de miezul nopţii am ajuns la Sighişoara, unde nu mai puţin de 32 de echipaje erau pregătite pentru un weekend plin. [...]