Cupa Dracula Offroad Sighişoara, 3-5 aprilie 2009

Ce legătură are Dracula cu offroadul? Am spune că niciuna, dar clubul de offroad din Sighişoara ne contrazice: în acest weekend organizează a doua ediţie a Cupei Dracula Offroad Sighişoara. Ce va fi acolo, vedeţi pe promotor.ro.

Cupa Dracula Offroad Sighişoara, 3-5 aprilie 2009 Cupa Dracula Offroad Sighişoara, 3-5 aprilie 2009

Ajunsă la a doua ediţie, Cupa Dracula Offroad Sighişoara, programată în weekendul 3-5 aprilie, numără deja 30 de echipaje înscrise, dublu faţă de anul precedent.

La prima ediţie, traseul a fost unul foarte greu, iar "victimele" pe patru roţi au fost destul de multe. Însă şi distracţia a fost pe măsură. Aşa încât pentru această a doua ediţie, aşteptările sunt foarte mari. Traseul se întinde pe o lungime de aproximativ 70 km de pădure şi dealuri, cu urcuşuri şi coborâri de pante solicitante.

Mai multe, în acest weekend, de la Sighişoara, pe promotor.ro.

  • News
    Offroad - Cupa Sighişoara 2009 (II)

    Vreme frumoasă, lipsa noroiului, relaxare, doar o singură specială... Părea că ziua de sâmbătă va fi mai mult o plimbare, însă deja înaintea serii o treime dintre maşini abandonaseră. Iar până la miezul nopţii aproape tot atâtea mai… [...]

  • News
    Offroad - Cupa Sighişoara 2009 (I)

    Vineri aproape de miezul nopţii am ajuns la Sighişoara, unde nu mai puţin de 32 de echipaje erau pregătite pentru un weekend plin. [...]

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.