Exclusiv  Are loc Dacia Duster în clubul SUV-urilor compacte?

ProMotor a pus noul Dacia Duster în faţa a patru concurenţi din categoria SUV-urilor compacte. Ca bonus, am făcut şi o scurtă comparaţie cu un SUV compact second hand. Concluziile noastre - în episoadele din această săptămână, doar pe promotor.ro!

Are loc Dacia Duster în clubul SUV-urilor compacte? Are loc Dacia Duster în clubul SUV-urilor compacte?

Cine sunt cei patru competitori pe care i-am pus faţă în faţă cu noul Dacia Duster? Vedeţi în episoadele din această săptămână a comparativului ProMotor cu Dacia Duster!

Dacia Duster vs. concurentii din clasa SUV-urilor compacte. Bonus - comparativ cu un SUV second hand

Iar, la final, vă oferim şi o scurtă comparaţie cu un SUV second hand, alături de concluziile noastre în urma testului ProMotor cu Dacia Duster în România.

VEDEŢI MAI JOS EPISOADELE COMPARATIVULUI CU DACIA DUSTER

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.