10 lucruri pe care le-am aflat săptămâna trecută despre maşini

Săptămâna trecută a fost una plină de noutăţi pentru lumea auto, care mai de care mai interesante. Noi le-am selectat pe cele mai importante 10 dintre ele şi vi le servim adunate la un loc.

10 lucruri pe care le-am aflat săptămâna trecută despre maşini 10 lucruri pe care le-am aflat săptămâna trecută despre maşini

1. Audi allroad shooting brake oferă un consum mediu de 1,9 l/100 km, graţie unui sistem de propulsie de tipul plug-in hibrid, în condiţiile în care poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde.

Află mai multe.

2. Mercedes-Benz oferă acum noul GLA şi în versiunea A45 AMG, model ce dispune de o putere de 360 CP şi un cuplu maxim de 450 Nm.

Află mai multe.

3. Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a fost surprins la volan. Contrar opiniilor, el nu conduce un Bugatti Veyron, nici un Porsche 918 Spyder nici "măcar" un Lamborghini Aventador, ci un VW Golf mai special.

Află mai multe.

4. Germanii de la Audi vor integra filosofia virtual cockpit pe viitorul model TT, care va primi un ecran LCD de 31,2 centimetri amplasat în spatele volanului.

Află mai multe.

5. BMW Group a creat tehnologia care permite unei maşini să facă drifturi singură, integrată în programul de asistenţă ActiveAssist.

Află mai multe.

6. Berlina chineză Qoros 3 este cea mai sigură maşină testată în 2013 de organizaţia Euro NCAP, iar lista modelele aflate pe locuri fruntaşe este cel puţin suprinzătoare.

Află mai multe.

7. Există un model Dacia Coupé, însă din păcate doar în randări realizate pe computer, de cei de la X-Tomi Design, iar mulţi dintre voi vor să o vadă în producţie.

Află mai multe.

8. Un grup de ingineri francezi a creat prima maşină autonomă robotizată destinată transportului în comun, pe care au şi pus-o în vânzare pe piaţa din SUA.

Află mai multe.

9. Noul Peugeot 308 SW oferă un portbagaj cu volumul de 610 litri, graţie căruia îl devansează pe VW Golf Variant, însă nu suficient pentru a-l devansa şi pe Honda Civic Tourer.

Află mai multe.

10. O campanie anti-viteză realizată în Noua-Zeelandă deschide ochii asupra pericolelor pe care le naşte condusul imprudent şi felul în care viteza împiedică evitarea unei erori grave.

Află mai multe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.