Anvelope de iarnă 2015: top 10 cauciucuri de iarnă. Preţuri

Peste mai puţin de două luni, iarna o să îşi intre în drepturi, aşa că germanii de la ADAC au făcut ce ştiu ei să facă mai bine, adică au testat anvelopele de iarnă pentru sezonul 2014/2015 şi au realizat un top cu cele mai bune cauciucuri de iarnă.

Anvelope de iarnă 2015: top 10 cauciucuri de iarnă. Preţuri Anvelope de iarnă 2015: top 10 cauciucuri de iarnă. Preţuri

Mai sunt doar câteva săptămâni până când iarna o să pornească la drum, aşa că nemţii de la ADAC au testat cele mai noi anvelope de iarnă şi au făcut un top cu ele. Îţi reamintim că rişti amenzi usturătoare dacă te prinde zăpada sau poleiul şi nu ai cauciucuri de iarnă montate pe maşină.

Iată, aşadar, topul celor mai bune anvelope de iarnă pentru sezonul 2014/2015 pe două tipodimensiuni: 175/65 R14 T şi 195/65 R15 T.

Top anvelope de iarnă 175/65 R14 T:

Apasă pe imagine ca să o măreşti

Top anvelope de iarnă 195/65 R15 T:

Apasă pe imagine ca să o măreşti

Preţurile sunt preluate de pe marile site-uri de vânzare online a anvelopelor din România. Gumele au fost testate de cei de la ADAC atât în laborator, cât şi în condiţii reale, pe circuit. Este vorba despre anvelope noi. Dacă vrei să vezi cum s-ar comporta nişte cauciucuri second hand, poţi să consulţi tabelele cu testele din 2013 şi 2014.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.