Ce maşini second-hand îţi poţi cumpăra în România cu mai puţin de 2.000 de euro

2.000 de euro înseamnă exact 8.871 de lei, conform cursului valutar de astăzi. Cu atâţia bani ai putea să-ţi cumperi un aragaz, un frigider, o maşină de spălat şi o consolă de jocuri şi tot ai rămâne cu rest. Sau ai putea să-ţi cumperi o maşină. Uite ce am găsit eu.

Ce maşini second-hand îţi poţi cumpăra în România cu mai puţin de 2.000 de euro Ce maşini second-hand îţi poţi cumpăra în România cu mai puţin de 2.000 de euro

Cu 2.000 de euro ai putea să mergi într-o vacanţă de o săptămână sau ai putea să-ţi cumperi o maşină. Eu am căutat prin miile de anunţuri postate pe site-ul autopro.ro şi am selectat câteva care mi-au atras atenţia fiindcă sunt deja înmatriculate în România şi au timbrul de mediu plătit deja sau valoarea timbrului e foarte mică. Uite ce am găsit.

Fiat Punto – 1.050 euro

Jucăria asta e din 2001 şi are un motor pe benzină de 1,2 litri. Conform anunţului, a parcurs 95.000 de kilometri, are închidere centralizată, aer condiţionat şi geamuri electrice. Timbrul de mediu nu a fost plătit, dar costă în jur de 250 de euro.

Ford Ka – 1.800 euro

Tot din 2001, tot cu mai puţin de 100.000 de kilometri. Motorul de 1,3 litri dezvoltă 60 CP minunaţi, iar aerul condiţionat o să te răcorească în zilele călduroase de vară. Taxa a fost plătită şi nerecuperată, potrivit vânzătorului.

Opel Agila – 1.850 euro

Vărul neamţ al lui Suzuki Wagon R+ poate fi al tău pentru doar 1.850 de euro. Sigur, va trebui să te mulţumeşti cu un motor de 1,0 litri şi cu un kilometraj are a trecut de 142.000 km. E din 2001, iar timbrul de mediu a fost plătit şi nerecuperat, se pare.

Skoda Fabia – 1.890 euro

Geamuri electrice faţă, volan reglabil, închidere centralizată, un motor pe benzină de 1,4 litri şi un kilometraj de 175.000 km.

Smart Fortwo – 1.900 euro

Dacă nu ieşi aproape niciodată din oraş, atunci maşina asta e numai bună pentru tine, atâta vreme cât te poţi obişnui cu doar două locuri şi o cutie de viteze robotizată care o să-ţi facă zile fripte.

În rest, maşina din anunţ are 128.500 km, aer condiţionat, închidere centralizată şi geamuri electrice.

Ford Focus – 1.950 de euro

Cea mai scumpă maşină din această listă e un Ford Focus break din prima generaţie. E vişiniu, are un motor pe benzină de 1,8 litri care produce 116 CP (deci e sportiv, nu?) şi te răcoreşte cu aerul condiţionat. O mică problemă, însă: are 200.000 de kilometri.

Tu ce zici: ce maşină ţi-ai cumpăra dacă ai avea 2.000 de euro?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.