Cele mai bune anvelope de iarnă ieftine mărimea 195/65/R15

Conform autorităţilor, echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă este obligatorie din momentul în care începe să ningă sau odată cu apariţia condiţiilor de formare a poleiului.

Cele mai bune anvelope de iarnă ieftine mărimea 195/65/R15 Cele mai bune anvelope de iarnă ieftine mărimea 195/65/R15

Principala preocupare a şoferilor la apropierea sezonului rece este trecera la anvelopele de iarnă. Conform autorităţilor, echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă este obligatorie din momentul în care începe să ningă sau odată cu apariţia condiţiilor de formare a poleiului. Vă reamintim că amenzile nu sunt mici. 

Pentru cei care sunt în pană de idei, am făcut un top 5 cu cele mai accesibile cauciuri de iarnă dinsponibile la începutul iernii. Cele mai des întâlnite dimensiuni de anvelope, în România, sunt 195/65/R15. Renumele brand-ului nu a fost luat în considerare, în schimb au fost alese cele mai bune clase de economie de combustibil şi aderenţă pe suprafeţe umede, alături de cele mai mici preţuri. Pentru cei care vor ceva şi mai accesibil există şi anvelopere reşapate, însă pentru acestea nu primiţi nicio garanţie că sunt sigure.

Cea mai ieftină anvelopă din acest top are un preţ mediu de 180 de lei, iar cea mai scumpă 210 lei. 

1. Anvelopele Tigar Winter 195/65/R15 au clasa de economie de carburant E (maxim G), aderenţa pe teren umed este clasa C (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 72 dB. Preţul aproximativ este de 180 de lei bucata.

2. Anvelopele Barum Polaris 5 195/65/R15 au clasa de economie de carburant C (maxim G), aderenţa pe teren umed este tot clasa C (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 72 dB. Preţul aproximativ este de 190 de lei bucata.

3. Anvelopele Kleber Krisalp HP3 195/65/R15 au clasa de economie de carburant E (maxim G), aderenţa pe teren umed este clasa B (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 69 dB. Preţul aproximativ este de 200 de lei bucata.

4. Anvelopele Nexen Winguard Snow'G WH2 195/65/R15 au clasa de economie de carburant E (maxim G), aderenţa pe teren umed este clasa C (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 71 dB. Preţul aproximativ este de 205 de lei bucata. 

5. Anvelopele Matador MP 92 Sibir Snow 195/65/R15 au clasa de economie de carburant F (maxim G), aderenţa pe teren umed este clasa C (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 71 dB. Preţul aproximativ este de 210 de lei bucata. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.