Cine versus cine la Frankfurt 2011

Autor: Mihai Dascalescu 04 oct. 2011 Dosar & Analize

Clasa mini se agită serios după Salonul Auto Frankfurt 2011, datorită premierelor mondiale recente. Evident, fiind pe tărâm german, cea mai importantă este Volkswagen Up!, citadina nemţilor având ambiţii foarte mari – fapt susţinut şi de mica armată de concepte derivate, în număr de şase!

Volkswagen Up! vs. Fiat Panda vs. Renault Twingo facelift

Italienii, însă, sunt recunoscuţi ca specialiştii Europei în materie de maşini de clasă mini, aşa încât noua generaţie a lui Fiat Panda este o noutate la fel de importantă, aşteptările „părinţilor” fiind foarte ridicate. Şi, pentru ca lucrurile să fie mai complicate, salonul german a mai consemnat o premieră în acest domeniu: faceliftul micului Renault Twingo, practic primul Renault de serie care afişează noua imagine de marcă în stilul conceptului DeZir.

Se preconizează o păruială interesantă între aceşti pitici ai oraşelor, favorit la prima poziţie pe podium fiind, se pare, modelul german, în timp ce italienii par a avea mai multe argumente în faţa francezilor, aşa încât Panda ocupă a doua poziţie, iar Twingo facelift a treia.

Volkswagen Up! vs. Fiat Panda vs. Renault Twingo facelift: 3 – 2 – 1.

Cea mai importantă premieră mondială de la Salonul Auto Frankfurt 2011 a fost, fără îndoială, noua generaţie a legendarului Porsche 911, un nume care a intrat în istoria lumii auto. La salonul german a primit, însă, o replică pe măsură, din partea germanilor de la BMW, care au prezentat în premieră mondială publicului artileria grea: noul BMW M5.

Porsche 911 vs. BMW M5

Să decizi care dintre cei doi monştri sacri ai sportivităţii pe patru roţi este mai bun e o dilemă extrem de grea. Totuşi, probabil veţi fi de acord cu mine că, până la urmă, suntem nevoiţi să-i dăm Cezarului ce-i al… lui Porsche – în secolul XXI, 911 reuşeşte să păstreze suficient de nealterat un spirit sportiv delicios şi o imagine de invidiat.

Prin urmare, un meci de senzaţie între Porsche 911 şi BMW M5, cu un scor extravagant: 10 – 9. Nu sunteţi de acord?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide