Cine versus cine la Frankfurt 2011

Ca la fiecare salon auto important, şi în cadrul Salonului Auto Frankfurt 2011 putem identifica viitorii rivali de pe şosele, indiferent că vorbim de maşini de serie sau de concepte. Iată în continuare cele mai importante rivalităţi întâlnite la salonul auto german.

Cine versus cine la Frankfurt 2011 Cine versus cine la Frankfurt 2011

Cea mai importantă premieră mondială de la Salonul Auto Frankfurt 2011 a fost, fără îndoială, noua generaţie a legendarului Porsche 911, un nume care a intrat în istoria lumii auto. La salonul german a primit, însă, o replică pe măsură, din partea germanilor de la BMW, care au prezentat în premieră mondială publicului artileria grea: noul BMW M5.

Să decizi care dintre cei doi monştri sacri ai sportivităţii pe patru roţi este mai bun e o dilemă extrem de grea. Totuşi, probabil veţi fi de acord cu mine că, până la urmă, suntem nevoiţi să-i dăm Cezarului ce-i al... lui Porsche - în secolul XXI, 911 reuşeşte să păstreze suficient de nealterat un spirit sportiv delicios şi o imagine de invidiat.

Prin urmare, un meci de senzaţie între Porsche 911 şi BMW M5, cu un scor extravagant: 10 - 9. Nu sunteţi de acord?

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.