Cum se anulează o programare la RAR

Registrul Auto Român informează proprietarii de maşini în ce condiţii se poate face anularea unei programări la RAR, printr-o postare pe Facebook.

Cum se anulează o programare la RAR Cum se anulează o programare la RAR

Registrul Auto Român informează proprietarii de maşini în ce condiţii se poate face anularea unei programări la RAR, printr-o postare pe Facebook.

Autoritatea evidenţiază că o astfel de anulare se poate face doar în anumite condiţii.

Postarea integrală a Registrului Auto Român:

"Anularea unei programări pentru o operaţiune efectuată de Registrul Auto Român (de exemplu: eliberare CIV, modificare CIV, efectuare ITP, etc) se poate face doar în anumite condiţii.

Clienţii au posibilitatea de a anula telefonic o programare, la numărul 021.9672, dar şi online (http://pro.rarom.ro/programari.asp). Pentru a putea efectua operaţiunea sunt necesare trei informatii: seria caroseriei (VIN), numărul programării şi numărul de telefon specificat atunci când a fost obtinută programarea.

Dacă cel puţin una dintre aceste informaţii nu corespunde cu cele înregistrate la momentul efectuării programării, atunci aceasta nu poate fi anulată.

Registrul Auto Român vă recomadă ca în momentul achiziţionării unui vehicul rulat, dacă pentru acesta vânzătorul a făcut deja o programare pe care nu o puteţi onora, să vă asiguraţi că deţineţi toate cele trei informaţii necesare anulării."

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.