Exclusiv  Cupa Mondială a supercar-urilor

Ce legătură există între Cupa Mondială şi automobilism? Dincolo de statutul de jucători de fotbal, cei ce îşi dispută în această lună faima globală sunt, poate, cei mai pasionaţi şi tineri colecţionari de super maşini din lume.

Cupa Mondială a supercar-urilor Cupa Mondială a supercar-urilor

Fotbalişti prin definiţie conduc cele mai tari automobile de lux, iar cei care ajung la Cupa Mondială pe lângă aprecierea întregii suflări microbiste se bucură de cele mai exclusiviste automobile. Încercăm astfel să vă prezentăm cam ce conduc vedetele care vor da ora exactă microbiştilor şi microbistelor din toată lumea în următoarea lună.

VEZI AICI MAŞINILE VEDETELOR DE LA CUPA MONDIALĂ

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.