Exclusiv  Dacia de 2.500 euro - poate fi realitate?

Tata Nano şi-a câştigat reputaţia de "maşina de 2.500 de dolari", deşi versiunea pentru Europa va costa în jur de 5.000 euro. Oare este capabilă Dacia să facă o maşină de oraş cu un preţ de numai 2.500 euro?

Dacia de 2.500 euro - poate fi realitate? Dacia de 2.500 euro - poate fi realitate?

VEZI AICI SCHIŢELE CU DACIA DE 2.500 EURO

Revenim cu ideea unei maşini Dacia de oraş - pentru care nu am găsit o denumire mai bună decât "Dacia de 2.500 euro" (poate aveţi voi sugestii mai bune în privinţa numelui).

Deşi oficialii Dacia nu au anunţat aşa ceva în planurile lor, noi rămânem la părerea că o asemenea maşină ieftină ar fi o idee foarte bună. Iar părerea voastră contează la fel de mult, pentru că, nu-i aşa, voi sunteţi vocea potenţialului client.

Aşadar, de ce credeţi voi că Dacia de 2.500 euro ar trebui să existe?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.