Euro NCAP, sesiunea august 2011: 10 maşini în crash test

Cele mai noi crash teste realizate de Euro NCAP în această vară au avut în vedere următoarele modele: Audi A6, BMW X3, Chevrolet Aveo, Chevrolet Orlando, Citroen DS5, Hyundai i40, KIA Picanto, Opel Ampera, Volkswagen Golf Cabriolet şi Volkswagen Jetta. Iată şi rezultatele fiecărui model în paginile următoare.

Noul BMW X3 a fost singurul SUV din această sesiune de teste Euro NCAP, obţinând fără probleme cele 5 stele. Atât în privinţa protecţiei adulţilor, cât şi a copiilor, X3 a obţinut punctaje foarte bune, singurul domeniu unde s-a comportat mai slab fiind impactul lateral cu un stâlp, unde măsurătorilor au indicat zona pieptului ca fiind destul de expusă leziunilor.

BMW X3 a primit un calificativ mediu pentru protecţia asigurată pietonilor, picioarele acestora fiind suficient de bine menajate, însă capota nu asigură o protecţie bună a capetelor copiilor. Din punct de vedere al sistemelor de asistenţă, BMW X3 se prezintă foarte bine, singurul minus fiind lipsa unui limitator al vitezei.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.