Frankfurt 2009 - premiere importante pentru România

Frankfurt 2009 a avut câteva premiere foarte interesante. Renault Fluence este înlocuitorul lui Megane Sedan, Opel Astra a debutat cu dreptul, iar Kia Ceed a primit un facelift atractiv. Şi în clasa mică avem noutăţi notabile: Citroen C3 şi Fiat Punto Evo. Mai multe în rândurile care urmează.

Frankfurt 2009 - premiere importante pentru România Frankfurt 2009 - premiere importante pentru România

Despre noul Opel Astra aş putea să spun că este cea mai importantă premieră a Salonului Auto Frankfurt 2009. Şi fac asta luând în calcul faptul că face parte din cea mai importantă clasă de automobile, cea compactă, a reprezentat un jucător important pe piaţă până acum şi la acest eveniment nu a fost contracarată de niciun alt concurent cu un model complet nou.

Volkswagen Golf 6 sau Renault Megane 3 au fost deja lansate, iar Ford Focus se apropie de finalul carierei. Aşadar, o conjunctură favorabilă pentru Opel Astra, care a dat lovitura la Salonul Auto de la Frankfurt. Nu mai puţin de 7 exemplare au putut fi admirate la standul constructorului german, acesta fiind împânzit cu numeroase standuri de prezentare ale diverselor sisteme regăsite pe noul Astra, precum suspensia spate performantă.

Interior interesantNoul model compact a avut parte de feedbackuri foarte bune, cu impresii pozitive legate de design şi funcţionalitate. De altfel, noua Astra este o combinaţie între un design cuminte, dar modern la exterior şi un interior inspirat de la modelul mai mare, Insignia, cu multe butoane, dar cu un aspect sportiv, o ergonomie medie şi o calitate a materialelor la acelaşi nivel.

Având în vedere faptul că Opel Astra a avut un succes foarte mare în România, mai ales cu generaţia G, dar şi cu H, noul model se anunţă deja un concurent important pe piaţa noastră. Cu o gamă de motorizări competentă, dar şi cu un preţ foarte bun, noul Opel Astra s-ar putea dovedi unul din câştigătorii clasei compacte pe piaţa românească.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.