Geneva 2009 – Top 10 cele mai importante premiere

Autor: Cosmin Iordache 06 mart. 2009 Dosar & Analize

Întâi a fost Daewoo Matiz, un model foarte popular printre doamnele şi domnişoarele din România, dar şi printre… taximetrişti. Aspectul drăguţ, dar uşor efeminat, şi economia au fost cele două atribute principale ale supermini-ului coreean. După care a apărut Chevrolet Spark, un model uşor emancipat, dar aceeaşi Mărie cu o pălărie puţin schimbată.

Salonul Auto Geneva 2009 aduce noul Chevrolet Spark, care nu mai este o Mărie, ci mai degrabă un Ion, fiind, în mod paradoxal pentru un model de clasă mică, puternic masculinizat.

Chevrolet Spark - Geneva 2009 

Aspectul acestuia este consistent remaniat şi chiar şi bărbaţii români se vor putea afişa cu el fără a apela la scuza că este maşina mamei sau a prietenei.

Fără îndoială arată bine şi, prin bicepşii uşor încordaţi, pare, pe viu, chiar mai mare decât este. Ambalajul tonifiat va ascunde, însă, şi motorizări potente pentru clasa sa, apelând la cele destul de vioaie de la Opel Agila. Mai mult de atât , pe la standul Chevrolet se purtau discuţii despre o posibilă versiune hot, cu acelaşi motor de 1.6 litri de 150 CP, de pe Opel Corsa GSi.

Deci acest model va fi unul foarte important pentru piaţa românească prin caracterul unisex pe care îl manifestă faţă de destul de popularul Matiz, cu care românii s-au identificat destul de mult până în prezent. Lansarea pe plan intern ar trebui să corespundă finalului de an 2009.

 

 

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide