Ghid oferte maşini 4x4 noi din România (februarie-martie 2014)

Am adunat într-un material amplu toate ofertele şi promoţiile pe care le oferă importatorii de la noi în domeniul maşinilor 4x4 în primul trimestru al anului 2014. Dacă vă gândiţi să cumpăraţi o maşină cu tracţiune integrală în această perioadă, nu ezitaţi şi vedeţi cât de atractive sunt ofertele de sezon.

Ghid oferte maşini 4x4 noi din România (februarie-martie 2014) Ghid oferte maşini 4x4 noi din România (februarie-martie 2014)

Nu cu mult timp în urmă am realizat un TOP 10 al celor mai ieftine maşini 4x4 noi de pe piaţa noastră, care a constat atât din maşini de oraş cu tracţiune integrală, cât şi din crossover-uri şi SUV-uri 4x4, toate cu preţuri de până la 20.000 de euro - valori rezultate în urma ofertelor şi promoţiilor de sezon.

Continuăm acel material cu un ghid amplu, în care am reunit toate modelele noi cu tracţiune integrală care se comercializează pe piaţa noastră, fiind interesaţi de ofertele şi promoţiile pe care le oferă importatorii în perioada februarie-martie 2014. Am ordonat modelele în funcţie de preţurile finale după aplicarea promoţiilor şi discounturilor, iar în continuare puteţi vedea, pe intervale de preţuri, care sunt cele mai tentante maşini 4x4 noi.

De reţinut că pe piaţa noastră se comercializează în acest moment peste 500 de modele şi versiuni cu tracţiune integrală, cele mai multe dintre acestea (103) aparţinând mărcii Audi, urmată de BMW (86 de versiuni) şi Mercedes-Benz (62 de versiuni).

În intervalul 20.000 - 25.000 de euro avem un total de 35 de modele şi versiuni, majoritatea beneficiind de oferte şi promoţii. Unele dintre modele beneficiază de discounturi foarte atractive, dar de cele mai multe ori acestea sunt valabile pentru maşinile de pe stocuri, deci trebuie căutată bine cea mai avantajoasă ofertă.

Click pe tabel pentru mărire

Se remarcă Opel Antara AWD, cu o campanie specială care scade foarte mult preţul de listă, precum şi Ford Kuga 4WD, avantajat de programul Ford Trade-in (însă acesta presupune ca potenţialul client să dea maşina veche la schimb).

Opel Antara beneficiază de o reducere considerabilă, de 30% pentru varianta diesel de 2,2 litri

Discounturi mari mai sunt oferite şi pentru modele aflate pe stoc, precum variantele pre-facelift Hyundai ix35 sau unele motorizări ale lui Subaru XV. Tot la capitolul discounturi atractive mai enumăr Opel Mokka (cu oferta ”4x4 cadou”) sau Suzuki Grand Vitara şi S-Cross.

Prin programul Ford Trade-In (cu maşina veche la schimb), Kuga 4x4 e mai ieftin cu peste 5.000 de euro

Sunt şi destule modele pentru care importatorii nu oferă promoţii: de exemplu câteva modele Skoda 4x4 sau noua KIA Sportage facelift, în timp ce pentru altele cei interesaţi trebuie să viziteze showroom-urile dealerilor pentru a afla mai multe detalii.

Vezi ofertele între 25-30.000 de euro PE PAGINA URMĂTOARE

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.