Maşini automate sub 20.000 euro pe piaţa noastră în 2011

Maşinile având cutii de viteze automate sunt sinonimul confortului suprem şi a luxului. Însă în ultimii ani au apărut din ce în ce mai multe astfel de modele mai accesibile, sub 20.000 euro. Iată în continuare o scurtă trecere în revistă a celor mai ieftine maşini automate din România în 2011.

Maşini automate sub 20.000 euro pe piaţa noastră în 2011 Maşini automate sub 20.000 euro pe piaţa noastră în 2011

Deşi pare aproape incredibil, există maşini noi cu cutie automată mai ieftine de 10.000 euro. De fapt, e vorba de un singur model, iar soluţia tehnică nu este o cutie automată propriu-zisă, ci una manuală robotizată (ambreiajul este acţionat automat, nemaifiind nevoie de a treia pedală).

Modelul în cauză face parte din clasa mini şi provine din Franţa: Peugeot 107 1.0 E BVMP are un preţ de pornire de 9.253 euro (obţinut prin reducerea de 1.426 euro aplicată de importator în această vară). Nivelul de echipare al acestei versiuni este TWO, unul corect din punct de vedere al dotărilor, pe lista de opţionale regăsindu-se aerul condiţionat manual sau radio-CD-ul.

Faţă de versiunea cu o cutie manuală clasică, acest model costă cu 546 euro mai mult, o diferenţă pentru care primeşti un "pitic" de oraş care te scapă de un mare stres în cazul traficului aglomerat, specific oraşelor mari, în condiţiile unui consum urban teoretic de 5,5 litri/100 km (cu 0,1 litri/100 km mai mult decât versiunea manuală).

Să vedem în continuare modelele cu preţuri de bază între 10.000 şi 12.500 euro

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.