Maşini pentru femei – mărţişoare în 2009

Autor: promotor.ro 01 mart. 2009 Dosar & Analize
Maşini pentru femei – mărţişoare în 2009

CARE SUNT CELE MAI POTRIVITE MAŞINI PENTRU FEMEI

ÎN 2009 CA MĂRŢIŞOR?

SPUNE-NE ACUM!

În urmă cu un an, promotor.ro a realizat un concurs de proporţii, în care s-au înregistrat mii de reprezentante ale sexului frumos. Atunci ne-am făcut o idee despre ce preferaţi ca mărţişor pe patru roţi – însă la fel de adevărat este că rezultatul a fost viciat de premiu, un weekend cu Alfa Romeo 147 (de unde şi supremaţia absolută a mărcii Alfa Romeo în topul respectiv…).

De această dată, am recurs la un mic sondaj fulger în rândul colegelor din MediaPro Interactiv, compania de care aparţine www.promotor.ro. Pur şi simplu le-am cerut să ne spună primele modele care le vin în minte, fără a le arăta poze sau a le da alte date, modele pe care ele le consideră potrivite ca mărţişoare pe patru roţi în 2009.

Rezultatul nu ne surprinde: Mini Cooper, Volkswagen Beetle şi Fiat 500 sunt maşinile cele mai cunoscute – cel puţin de către multe dintre colegele noastre. Dar oare restul dintre voi ce părere au: în 2009 ce maşini vi s-ar potrivi ca mărţişor pe patru roţi?

Nu este un concurs cu premii, însă astfel îi veţi ajuta pe bărbaţi să fie mai aproape de dezlegarea enigmei "ce-şi doresc femeile?".

Fiind luna femeilor, nu am uitat de concursul pentru voi: un weekend la SPA cu noul Ford KA!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide