Hot  Noua taxa auto - calculator comparativ taxa auto

Noul guvern a emis o altă ordonanţă de urgenţă, care anulează taxa auto triplată. Noua taxă auto, însă, va fi practic dublată faţă de taxa auto de la 1 iulie 2008. Un nou calculator comparativ pentru taxa auto...

Noua taxa auto - calculator comparativ taxa auto Noua taxa auto - calculator comparativ taxa auto

Începând cu data de 19 februarie, noua taxă auto este, practic, dublă faţă de taxa auto valabilă la 1 iulie 2008.

Guvernul a găsit şi o soluţie pentru cei care au cumpărat sau introdus maşini second hand în ţară înainte de 15 decembrie 2008, aceştia având la dispoziţie 20 de zile pentru a alcătui un dosar, pe baza căruia vor putea plăti taxa auto la valorile de la 1 iulie, în termen de 90 de zile. Cei care au plătit deja taxa auto triplată vor avea posibilitatea să-şi recupereze diferenţa de bani în termen de 45 de zile - regulă care nu se aplică celor care au cumpărat sau introdus maşini second hand în ţară după 15 decembrie 2008.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.