Rivalităţi Geneva 2012: modelele cele mai importante pentru europeni

La Geneva 2012 am văzut multe premiere mondiale pe care le vom putea cumpăra chiar din acest an. Dar care model anunţă mai multe argumente pentru clienţii interesaţi? Să vedem 10 dueluri importante.

Rivalităţi Geneva 2012: modelele cele mai importante pentru europeni Rivalităţi Geneva 2012: modelele cele mai importante pentru europeni

Dacia Lodgy vs. Ford B-Max

Dacă mi-aţi fi spus anii trecuţi că la unul dintre cele mai importante saloane auto mondiale românii vor fi în centrul atenţiei, v-aş fi spus că bateţi câmpii. Însă la Salonul Auto Geneva 2012 exact asta s-a întâmplat: lumea a fost atrasă ca un magnet de cel mai ieftin monovolum cu 7 locuri de pe piaţă, respectiv de cel mai extravagant monovolum urban.

Dacia Lodgy nu se dezminte şi propune un spaţiu interior uriaş pentru un preţ foarte mic, dar şi dotări la care nu te-ai aştepta de la un low-cost. E adevărat că Lodgy se va produce în Maroc, dar lumea deja asociază numele Dacia cu România, în mod pozitiv. Modelul se anunţă un adevărat hit pritre familiştii din Europa şi un coşmar pentru concurenţă.

Ford B-Max este un mic pionier, venind cu ideea eliminării montantului central, ceea ce oferă un acces foarte bun în habitaclu, mai ales că uşile spate sunt culisabile. În rest, vorbim practic de o Fiesta transformată în monovolum, care va fi construită în România şi vrea să-i atragă pe familiştii tineri.

Dacă ai o familie mare, te interesează un spaţiu mare şi un preţ mic, aşa încât zarurile au fost aruncate încă înainte de terminarea salonului elveţian.

Dacia Lodgy vs Ford B-Max: 3 - 1

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.