TEST: pneuri de iarnă 195/65 R 15 pentru maşini de clasa compactă

Germanii de la Auto Zeitung au realizat teste cu opt pneuri de iarnă cu tipodimensiunea 195/65 R 15, destinate maşinilor de clasă compactă, cum e VW Golf (care, de altfel, a şi fost folosit ca maşină de teste). Iată în continuare concluziile lor.

TEST: pneuri de iarnă 195/65 R 15 pentru maşini de clasa compactă TEST: pneuri de iarnă 195/65 R 15 pentru maşini de clasa compactă

Falken Euro Winter HS 449 - Locul 8 (314 puncte)

Pe zăpadă (89 puncte): Are cea mai puţin bună aderenţă şi menţine prost maşina în curbe.

Pe asfalt umed (109 puncte): Asigură performanţe bune de frânare, dar aderenţa în curbe e precară.

Pe asfalt uscat (116 puncte): Comportament bun, şi la frânare şi în viraje, dar rezistenă la rulare ridicată, ceea ce duce la un consum mai mare cu 0,2 litri/100 km faţă de cel mai bine plasat pneu din teste.

Vezi locul 7 pe URMĂTOAREA PAGINĂ

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.