TOP 10: cele mai cool soluţii de pseudo-coupe

Care e cea mai simplă soluţie să faci o maşină cu patru uşi să arate ca un coupe cool cu doar două uşi? Disimularea mânerelor portierelor spate. Iată care sunt maşinile pseudo-coupe care pot fi cumpărate la noi în 2011.

TOP 10: cele mai cool soluţii de pseudo-coupe TOP 10: cele mai cool soluţii de pseudo-coupe

Unii constructori oferă mai multe variante de caroserie ale aceluiaşi model, pentru a atrage clienţi diferiţi. Alţii, însă, recurg la artificii, prin care vor să împace şi capra, şi varza - în cazul pseudo-coupe-urilor, să combine şi aspectul sportiv, şi cel practic.

În general, tinerii doresc maşini cu un look cât mai provocator, sportiv, sexy, ceea ce e specific maşinilor cu două uşi şi un stil mai dinamic. Însă, în acest caz, are de suferit caracterul practic, accesul la locurile din spate fiind limitat, iar spaţiul pentru alţi pasageri şi bagaje e foarte redus.

Prin urmare, designerii au găsit soluţia ieşirii din convenţional prin integrarea mânerelor în uşile spate (sau în caroserie), ceea ce le-a dat o mai mare libertate de mişcare în privinţa creării unor linii cât mai dinamice şi nonconformiste, mai apropiate de ideea de coupe. Să nu uităm nici că disimularea mânerelor portierelor este o soluţie foarte răspândită printre tuneri.

Aşadar, cine vrea o maşină cool, dar şi un caracter practic bun, poate alege un astfel de model pseudo-coupe, la care mânerele uşilor din spate sunt "ascunse". Chiar şi în România există destule astfel de maşini cool, pe care am încercat să le grupăm într-un TOP 10, criteriul principal fiind "cât de cool arată maşina cu mânerele disimulate".

Iată în paginile următoare care sunt aceste modele:

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.