TOP 10 cele mai dezastruoase maşini fabricate între 2000-2010

Autor: ProMotor 01 mai 2017 Dosar & Analize

În general, ne plac sau nu maşinile în funcţie de cum arată (în cazul femeilor, şi culoarea exterioară are un rol determinant). Dar şi reputaţia pe care şi-o câştigă un model contribuie foarte mult la succesul sau, dimpotrivă, insuccesul de piaţă. Iar în perioada 2000-2010 au fost destule exemple care s-au încadrat în cea de-a doua categorie, producătorii fiind forţaţi fie să le scoată din fabricaţie, fie să modifice radical maşinile.

Deoarece gradul de subiectivism este mare în cazul unui astfel de top, vă rugăm ca, după ce îl parcurgeţi, să ne spuneţi opiniile voastre, argumentele şi contraargumentele, dar, cel mai important, dacă credeţi că sunt şi alte modele lansate în primii zece ani ai mileniului trei care ar merita un loc în acest TOP 10.

Iată în continuare care credem noi că sunt modelele care merită să apară într-un astfel de TOP 10 al eşecurilor.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide