TOP 10 - cele mai economice maşini sub 10.000 euro

Dacă intenţionaţi să cumpăraţi o maşină în perioada asta şi vă îngrijorează preţurile combustibililor, iată care sunt cele mai ieftine maşini economice de pe piaţa noastră.

TOP 10 - cele mai economice maşini sub 10.000 euro TOP 10 - cele mai economice maşini sub 10.000 euro

Pe fondul creşterii preţurilor la combustibili, decizia de a cumpăra o maşină devine mai dificilă. Este evident că o maşină mică va consuma mai puţin, aşa încât cele mai puţin gurmande modele sub 10.000 euro le găsim în clasa mini şi mică.

Am alcătuit un TOP 10 al celor mai ieftine maşini economice de pe piaţa auto din România, luând în considerare două criterii principale: preţul şi consumul (vezi aici tabelul detaliat). În principal, vorbim de maşini cu motoare mici pe benzină, dar în top şi-a găsit locul şi un model cu motorizare diesel.

VEZI TOP 10 MAŞINI IEFTINE SUB 10.000 EURO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.