TOP 10: cele mai ieftine maşini 4x4 din România în 2011

Conform proverbului ”iarna car şi vara sanie”, dacă vă interesează să cumpăraţi acum o maşină cu tracţiune integrală, iată care sunt cele mai accesibile modele disponibile la noi pe piaţă.

TOP 10: cele mai ieftine maşini 4x4 din România în 2011 TOP 10: cele mai ieftine maşini 4x4 din România în 2011

Proverbul de mai devreme se aplică, în general, oamenilor prevăzători. Şi, cum tracţiunea integrală este deja sinonimul siguranţei crescute, mai ales în anotimpurile cu vreme capricioasă, cum sunt toamna şi iarna, sunt mulţi interesaţi de astfel de modele.

Iată în continuare un scurt ghid cu cele mai ieftine maşini 4x4 de pe piaţa noastră, din diverse categorii şi segmente auto, nu doar crossover sau SUV. Atenţie, însă: ne referim la preţurile de bază, care pot varia fie în sus (prin adăugarea de opţiuni), fie în jos, în funcţie de spiritul de negociere al fiecăruia sau promoţiile în derulare la dealeri.

Vezi în continuare care sunt cele mai ieftine maşini 4x4 din România

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.