Top 10 - Cele mai scumpe automobile din lume

Dacă nominalizezi cele mai scumpe automobile din lume te vei gândi cu siguranţă la Bugatti şi Enzo, dar pe restul nu le vei nimeri. Vezi exact care este ordinea în catalogul preţurilor într-un Top 10 scris pentru cei exorbitant de bogaţi.

Top 10 - Cele mai scumpe automobile din lume Top 10 - Cele mai scumpe automobile din lume

Este visul oricui ca măcar odată în viaţă să se aşeze la volanul unei astfel de maşini, din nefericire, acesta rămâne un vis care devine realitate doar pentru cei extrem de bogaţi. Spre surprinderea multora, mărci consacrate precum Rolls Royce, Bentley sau Lamborghini nu au intrat în această listă. Motivul este legat de ideea de prototip sau automobil creat pentru o comandă specială. Vezi mai multe pe www.descopera.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.