Top 10 cele mai vândute modele din Europa în 2014

În 2014, industria auto s-a relansat, existând creşteri susţinute lună după lună. Ultimul buletin de informaţii cu privire la evoluţia pieţei auto ne arată că trendul crescător se păstreză şi pentru luna aprilie.

Top 10 cele mai vândute modele din Europa în 2014 Top 10 cele mai vândute modele din Europa în 2014

Vă prezentăm evoluţia primelor zece modele pentru luna aprilie, precum şi bilanţul acestora de la începutul anului 2014, conform JATO Dynamics Ltd., unde se pot observa o serie de surprieze plăcute.

În ceea ce priveşte ţara noastră avem parte de o surpriză neplăcută. România se numără printre statele care au avut înregistrat o evoluţie negativă în comparaţie cu luna aprilie a lui 2013.

Mai multe informaţii pe www.autopro.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.