TOP 10: Conceptele de la Salonul Auto Frankfurt 2011

Salonul Auto Frankfurt 2011 şi-a încântat vizitatorii cu nişte concepte foarte interesante şi în acest an. Iată care sunt cele mai spectaculoase dintre ele într-un TOP 10 ProMotor.

TOP 10: Conceptele de la Salonul Auto Frankfurt 2011 TOP 10: Conceptele de la Salonul Auto Frankfurt 2011

Kia GT Concept

Producătorul coreean a adus la Salonul Auto Frankfurt 2011 primul concept cu tracţiune spate din istoria KIA. De asemenea, GT Concept este şi cel mai puternic automobil KIA de până acum, având un motor V6 de 3,3 litri, care produce 390 CP. De capitolul transmisie se ocupă o cutie automată cu 8 rapoarte.

KIA GT Concept afişează o siluetă de coupe, dar are patru portiere şi un portbagaj încăpător. Potrivit oficialilor mărcii, conceptul este o maşină perfect funcţională şi chiar există şanse ca ea să fie transpusă în producţia de serie.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.