Top 10 Forbes: maşini de lux 2007

Forbes Autos a întocmit un top cu cele mai căutate automobile de lux pe internet. Topul are în prim plan mărcile germane Audi, BMW, Mercedes, iar cap de afiş au fost ultimele modele lansate de cei trei constructori.

Top 10 Forbes: maşini de lux 2007 Top 10 Forbes: maşini de lux 2007
Top 10 Forbes: maşini de lux 20076. Audi A4

Noua generaţie Audi A4 a atras destulă atenţie asupra sa, automobilştii americani urmârind efervescent introducerea acesteia în oferta dealerilor locali. Cu un ampatament mărit şi console mai lungi, pentru a face loc noilor motorizărilor şi a creşte nivelul de siguranţă, se anunţă un demn urmaş al celebrei saga Audi din clasa medie premium.

Vedeta de sub capotă va fi noul propulsor în şase cilindri cu 265 CP, despre care Audi afirmă cu tărie că are un consum cu 13% mai mic decât al predecesorului său. Românii îl pot achiziţiona cu sume de la 26.000 de euro, în timp ce americanii îşi rezervă un bilet de ordine până când primele modele vor debarca peste Ocean.

7. BMW Seria 7

Top 10 Forbes: maşini de lux 2007Dovada că gusturile americanilor diferă semnificativ de cele ale europenilor este introducerea modelului BMW Seria 7 în topul celor mai populare automobile de lux . În Europa, limuzina s-a bucurat de un succes cel mult reţinut, fiind o dezamăgire din punct de vedere al cifrelor de vânzări.

În SUA, însă, vârful de gama BMW îşi trăieşte ultimele clipe de viaţă în mod glorios înainte de schimbarea cu noua generaţie, fiind, conform Forbes Autos, unul din cele mai căutate automobile. BMW Seria 7 poate fi considerat chiar un veteran al pieţei auto, fiind apărut în 2002 şi beneficiind de o reîmprospătare în 2005. 75.000 de dolari - cu atât poate fi achiziţionată limuzina în America.Top 10 Forbes: maşini de lux 20078. BMW Seria 3 Coupe

BMW Seria 3 este, cu siguranţă, gama de modele favorită a americanilor, după varianta potentă M3 şi cea în patru uşi, BMW Seria 3 Coupe fiind inclusă de Forbes în Top 10 al celor mai populare maşini de lux ale anului 2007.

Versiunea actuală este mai generoasă în dimensiuni şi îşi rasfaţă ocupanţii cu mai mult lux decât predecesorul cu nume de cod E46.


Top 10 Forbes: maşini de lux 20079. Mercedes C-Class

Al doilea model Mercedes inclus în Top 10 Forbes este limuzina de clasă medie Mercedes C-Class. Pentru a-şi atrage un capital de imagine, constructorul din Stuttgart a adoptat o strategie interesantă bazată pe două versiuni subtil diferenţiate, ce se adresează unor segmente distincte de public.

Varianta Luxury este menită celor care apreciază eleganţa conservatoare, iar cea Sport vizează publicul care preferă dinamismul, atât vizual, cât şi tehnic, dar fără rabat de la ţinuta business.

10. BMW X5

Top 10 Forbes: maşini de lux 2007Hegemonia bavarezilor în preferinţele americanilor este desăvârşită prin apariţia pe ultima treaptă din Top 10 Forbes a SUV-ului BMW X5. Interesul publicului a fost menţinut la cote ridicate prin introducerea unei noi generaţii în cursul anului 2007, în luna martie.

Mai mare, cu un aspect agresiv şi cu motorizări potente, SUV-ul BMW X5 nu putea să rămână indiferent cetăţenilor Statelor Unite ale Americii, mari amatori de maşini puternice şi spaţioase. Preţul minim pe care aceştia trebuie să îl plătească pentru BMW X5 nu este foarte mare, cifrându-se la 45.000 de dolariPoti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.