TOP 10 Frankfurt 2009: dueluri concepte

Aproape fiecare constructor mare a prezentat cel puţin un concept la Salonul Auto Frankfurt 2009. Şi, chiar dacă fiecare concept este unic în felul lui, tot există baze pentru a le compara.

TOP 10 Frankfurt 2009: dueluri concepte TOP 10 Frankfurt 2009: dueluri concepte

Cei doi producători germani au adus, pe teren propriu, două concepte de mare clasă: e-tron este derivat din vedeta Audi R8, celălalt, Vision EfficientDynamics e o propunere total inedită pentru designul BMW, în timp ce tehnologia poate deveni actuală în foarte scurt timp.

Audi e-tron vs. BMW Vision EfficienDynamics

Audi e-tron este, la ora actuală, un zeu al maşinilor electrice de mare performanţă, lăudându-se cu un cuplu motor maxim de 4.500 Nm. La ce bun? Păi, în primul rând, pentru a te lăsa cu gura căscată, pentru că aspectul exterior nu poate face faţă propunerii bavarezilor. Aceştia i-au lăsat pe cei mai mulţi cu gura căscată prin liniile lui BMW Vision EfficientDynamics, dar şi prin sistemul de propulsie hibrid-diesel.

Pentru că vorbim de concepte, obiectivismul nu se poate ridica la cote prea înalte. Aşa încât acest meci este câştigat de bavarezi, maşina lor futuristă fiind clar cel mai reuşit concept al Salonului Auto Frankfurt 2009.

Audi e-tron vs. BMW Vision EfficienDynamics: 0 - 1.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.