TOP 10 Frankfurt 2009: dueluri diverse

Din punct de vedere al rivalităţilor clasice, am putea vorbi, în acest episod, de aplicarea metodei "mere cu pere". Însă nu este chiar aşa: toate comparaţiile de faţă au câte un punct de plecare foarte serios. Mai mult sau mai puţin...

TOP 10 Frankfurt 2009: dueluri diverse TOP 10 Frankfurt 2009: dueluri diverse

Ne aflăm în faţa unui duel al "verilor rivalilor sportivi italieni": Audi R8 Spyder a împrumutat multe de la Lamborghini, în timp ce Maserati GranCabrio are ADN comun cu Ferrari.

Audi R8 Spyder vs. Maserati GranCabrio

Bine, am putea spune că vorbim şi de un duel al fraţilor: fratele decapotabil al lui Audi R8 vs. fratele decapotabil al lui Maserati GranTurismo. Adică două modele sport decapotabile. Însă diferenţele se opresc aici, deoarece Audi R8 Spyder are un motor V10 de 525 CP, faţă de Maserati GranCabrio, care beneficiază de un V8 de 435 CP. De asemenea, motorul germanului este plasat în spate, în timp ce italianul îl are în faţă, ceea ce duce la o configuraţie cu 4 locuri, faţă de numai 2 la Audi.

Şi totuşi, 100 CP suplimentari nu înseamnă că R8 Spyder câştigă detaşat, deoarece stilul contează foarte mult în cazul unei decapotabile. Şi, sincer, preferăm un R8 coupe pentru adrenalină.

Prin urmare, Audi R8 Spyder vs. Maserati GranCabrio: 0 - 1.

... însă mai este un motiv pentru care Audi R8 Spyder este eclipsat - vezi duelul următor.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.