Top 10 maşini de Paşti

Autor: Oraan Mărculescu 12 apr. 2017 Dosar & Analize

Bunicile, mamele, consoartele şi surorile vopsesc ouă de Paşti. Noi, însă, avem alte pasiuni: maşinile. Ce maşini ar fi cele mai tari „ouă vopsite” de Paşti, vedeţi în topul următor.

10. Dacia Logan Dracula

Dacă ai cea mai ieftină maşină, nu înseamnă că nu o poţi „încondeia” frumos. Este adevărat, motivul ales pentru acest exemplar îl va speria pe iepuraş, dar… măcar se poate! Şi are efect!

9. Porsche Cayenne Canabis

Fumătorii înrăiţi (nu neapărat de marijuana) nu au fost uitaţi. Îşi pot amenaja „coşul” într-un stil foarte ţipător, în care nu se vor plictisi.

8. Citroen Nemo Concept

Cei care au de transportat mulţi miei pot lua exemplu de la acest exemplar franţuzesc, care arată în spiritul sărbătorilor.

7. Volvo C30 Accesories

În loc de vopsea de ouă, poţi folosi cu încredere folia propusă de suedezi pentru mezinul Volvo, care are o garanţie de 2 ani şi un preţ de 2.000 euro. Dar măcar ai un ou pe patru roţi individualist.

6. Bentley Continental GT Paris Hilton

Vrei să vezi viaţa în roz? Ia exemplul vedetei Paris Hilton şi aplică această culoare maşinii tale. Cu cât e mai scumpă (maşina), cu atât mai mult se va evidenţia.

5. Audi RS4 Art Car

Dacă simţi că ai ceva din Picasso în tine, nu ezita: foloseşte-ţi maşina pentru a concura cu artiştii în încodeiat ouă.

4. Lamborghini Murcielago Hamann Chrome

Nu am văzut niciodată ouă… cromate de Paşti, dar ar fi cool. Aşa cum este şi acest Lambo, care costă aproape jumătate de milion de euro.

3. Audi R8 MTM Green GT3

Ouă verzi se fac, chiar şi cu o culoare stridentă, specifică lui Porsche 911 GT3. Iar dacă mai au sub „coajă” şi 560 CP…

2. Mini Cooper Swarowski

Cu siguranţă Swarowski a realizat şi bijuterii de Paşti, însă acest Mini depăşeşte orice imaginaţie: este acoperit cu un milion de cristale Swarowski!

1. Bugatti Veyron Gold

Nu e doar vopsea aurie, e chiar vopsea din aur! Şi acoperă caroseria celei mai cunoscute maşini exclusiviste a momentului. Oricum, un ou de aur ar fi mult mai ieftin.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide