Top 10 maşini second hand cabrio 2010

Pentru că vara se aproprie cu paşi repezi, vă propunem un Top 10 cu cele mai interesante maşini second hand cabrio, cu preţuri până în 10.000 de euro, găsite în anunţurile din această săptămână pe Autopro.ro.

Top 10 maşini second hand cabrio 2010 Top 10 maşini second hand cabrio 2010

Ce îşi doreşte oricine vara? O maşină cabrio, evident. Dar, pentru că vorbim de o vară de criză, de preferat este o maşină cabrio ieftină. Iar, dacă vrem maşini cabrio cu preţul până în 10.000 euro, e clar: trebuie să căutăm în anunţurile de maşini second hand.

Acest Top 10 este realizat în urma unui mic research pe site-ul de anunţuri auto www.autopro.ro. Evident, un preţ mai mic înseamnă, aproape invariabil, şi un număr mai mare de kilometri, precum şi o vechime mai mult sau mai puţin mare.

Mai trebuie menţionat că în acest Top 10 veţi găsi doar maşini second hand cabrio gata înmatriculate. Deci nu vă rămâne decât să scoateţi banii din puşculiţă şi să alegeţi cabrioletul care credeţi că vi se potriveşte în această vară!

VEZI AICI TOP 10 MAŞINI SECOND HAND CABRIO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.