TOP 10: maşinile-eşec din deceniul 2000-2010

Iată care sunt cele mai răsunătoare eşecuri din domeniul auto în deceniul trecut. Este vorba despre modele lansate în perioada 2000-2010 şi care nu au reuşit să convingă publicul de calităţile lor, în primul rând din cauza designului.

TOP 10: maşinile-eşec din deceniul 2000-2010 TOP 10: maşinile-eşec din deceniul 2000-2010

În general, ne plac sau nu maşinile în funcţie de cum arată (în cazul femeilor, şi culoarea exterioară are un rol determinant). Dar şi reputaţia pe care şi-o câştigă un model contribuie foarte mult la succesul sau, dimpotrivă, insuccesul de piaţă. Iar în perioada 2000-2010 au fost destule exemple care s-au încadrat în cea de-a doua categorie, producătorii fiind forţaţi fie să le scoată din fabricaţie, fie să modifice radical maşinile.

Deoarece gradul de subiectivism este mare în cazul unui astfel de top, vă rugăm ca, după ce îl parcurgeţi, să ne spuneţi opiniile voastre, argumentele şi contraargumentele, dar, cel mai important, dacă credeţi că sunt şi alte modele lansate în primii zece ani ai mileniului trei care ar merita un loc în acest TOP 10.

Iată în continuare care credem noi că sunt modelele care merită să apară într-un astfel de TOP 10 al eşecurilor.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.