TOP 10: Maşinile lui Moş Crăciun pentru 2012

Vom rămâne mereu copii, în ceea ce priveşte maşinile, aşadar merită să vedem ce “jucării” ne-a lăsat Moşul sub brad, pentru anul care vine.

TOP 10: Maşinile lui Moş Crăciun pentru 2012 TOP 10: Maşinile lui Moş Crăciun pentru 2012

După patru ani de carieră, coupe-ul cu patru uşi al celor de la Volkswagen adoptă un nou design şi renunţă la denumirea Passat. Partea frontală este o reinterpretare a liniilor pe care Volkswagen le foloseşte de la Golf 6 încoace, iar grila afişează linii sobre. Farurile folosesc acum LED-uri pentru iluminarea diurnă, iar spatele păstrează forma alungită a stopurilor, dar aspectul acestora a fost reconfigurat, în ton cu tiparul gamei.

Interiorul nu a primit schimbări substantiale, dar echipamentul standard s-a îmbogăţit cu faruri bi-xenon, precum şi sistemul care detetectează oboseala şoferului, alături de sistemul audio RCD 310. Gama de motorizări rămâne neschimbată, fiind formată din TSI-urile de 160, 210 şi 300 CP, precum şi din TDI-urile de 140 şi 170 CP.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.