TOP 10: rivalităţi premiere importante la Salonul Auto Frankfurt 2013

Cele mai multe noutăţi marcante ale Salonului Auto Frankfurt 2013 au fost, bineînţeles, germane. Inevitabil, avem parte de conflicte în avanpremieră, după cum urmează.

TOP 10: rivalităţi premiere importante la Salonul Auto Frankfurt 2013 TOP 10: rivalităţi premiere importante la Salonul Auto Frankfurt 2013

Mercedes-Benz S-Class vs. Audi A8 facelift

Indiscutabil, cea mai importantă premieră mondială pe care a adus-o publicului Salonul Auto Frankfurt 2013 este noua generaţie a limuzinei Mercedes-Benz S-Class.

Noul S-Class a dominat salonul auto german nu doar prin prestanţa şi avansul tehnologic impresionant, ci şi prin multe versiuni de motorizare inedite. Prin comparaţie, principalii rivali BMW Seria 7 şi Audi A8 nu pot decât să recunoască faptul că regele şi-a revendicat coroana.

Sau... poate că nu e chiar aşa - cel puţin asta dau de înţeles cei de la Audi, care la Frankfurt 2013 au prezentat în premieră mondială faceliftul limuzinei Audi A8. Un facelift care, chiar dacă nu ridică A8-ul la nivelul noului S-Class, reprezintă un refresh bine-venit.

Din punctul de vedere al rivalităţii, nu prea există dubii în privinţa câştigătorului acestui duel.

Aşadar, Mercedes-Benz S-Class vs. Audi A8 facelift: 10 - 2

Următorul duel, pe pagina următoare

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.