TOP 10 supercaruri şi maşini exotice la Geneva 2011

Pasionaţii sutelor de cai putere nu au rămas dezamăgiţi la Salonul Auto Geneva 2011, unde au avut ocazia să vadă în premieră câteva modele exclusiviste foarte importante. Iată un top al celor mai tari supercaruri şi maşinie exotice care au fost prezentate în premieă mondială la Geneva 2011.

TOP 10 supercaruri şi maşini exotice la Geneva 2011 TOP 10 supercaruri şi maşini exotice la Geneva 2011

Fie că vorbim de modele total noi sau de ediţii speciale ale unor maşini puternice, Salonul Auto Geneva 2011 a fost bogat şi în ce priveşte "colecţia" de maşini sport, pe toate gusturile:

Locul 10: Maserati GranCabrio Sport

Versiune upgradată a frumosului cabriolet italian, GranCabrio Sport ajunge la 450 CP, beneficiind de mici detalii exclusiviste, precum şi de o nouă culoare pentru caroserie, Rosso Trionfale.

Locul 9: Gumpert Tornante

La bază este un model Gumpert Apollo, revizuit în profunzime de carosierul Touring Leggera, care a reuşit să îi confere un aspect mai apropiat de al GT-urilor cu pretenţii.

Locul 8: Lexus LF-A Nurburgring Edition

Unul dintre cele 50 de exemplare dedicate recordului stabilit la Nurburgring a fost prezent şi la Geneva 2011.

Locul 7: Aston Martin Virage

Deşi numele este nou, maşina se bazează, în cea mai mare parte, pe modelul DB9, însă primeşte upgrade-uri estetice şi tehnice menite a păstra atractivitatea GT-ului britanic.

Locul 6: Bentley Supersports Ice Speed Record

Ediţie specială, dedicată maşinii care a stabilit un nou record de viteză pe gheaţă. Motorul W12 de 640 CP poate funcţiona cu bioetanol, iar pentru caroserie sunt oferite trei culori speciale.

Locul 5: Jaguar XKR-S

Cel mai puternic Jaguar XKR primeşte indicativul S, care înseamnă un mic surplus de putere, dar un mare plus la capitolul agresivitate estetică.

Locul 4: Koenigsegg Agera R

"Vânătorul" de Veyron vine într-o versiune upgradată la Geneva 2011, oferindu-le celor interesaţi 1.115 CP ecologici, care pot fi "adăpaţi" cu biocombustibil E85.

Locul 3: Ferrari FF

Cel mai controversat Ferrari în acest moment oferă tracţiune integrală dezvoltată inhouse şi o caroserie în stil shooting break, cu un nivel practic nemaiîntâlnit la Ferrari.

Locul 2: Pagani Huayra

Una dintre bijuteriile pe patru roţi pe care o apreciază în primul rând cunoscătorii, nu doar milionarii obişnuiţi. Un adevărat rival pentru Bugatti din punct de vedere al stilului, dar şi al performanţelor de vârf.

Locul 1: Lamborghini Aventador LP700-4

Cea mai aşteptată noutate din domeniul supersport la Geneva 2011, urmaşul lui Murcielago reuşeşte să ducă renumele Lamborghini mai departe şi în acest deceniu, anunţându-se un combatant de seamă în Olimpul supercarurilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.