TOP 10 Valentine's Day 2012: maşini cadou pentru bărbaţi... de la femei

Doamnelor şi domnişoarelor, cât de mult ţineţi la partenerii voştri de viaţă? Ar trebui să le-o demonstraţi - alegeţi care dintre cele mai noi modele de la noi li se potrivesc. Şi faceţi-le o surpriză de acest Valentine's Day. Chiar dacă folosiţi tot cardul lor...

TOP 10 Valentine's Day 2012: maşini cadou pentru bărbaţi... de la femei TOP 10 Valentine's Day 2012: maşini cadou pentru bărbaţi... de la femei

Locul 10: Fiat Freemont

Un crossover cu şapte locuri? Ce are special maşina asta pentru a fi făcută cadou de Ziua Îndrăgostiţilor? Poate că buni vrea să reaprindă flacăra... Gata cu motivele de eschivă din partea bunicului - de acum, cu Fiat Freemont, sigur va dori să petreacă mai mult timp cu nepoţii şi consoarta, mergând hai-hui pe coclauri sau ducându-i la grădiniţă, la şcoală, la Zoo, la îngheţată (pardon, am uitat, iarna copiii nu au voie îngheţată, mă scuzaţi...).

Deocamdată, Fiat Freemont este oferit doar cu tracţiune faţă şi cu dieselul 2.0 Mjet de 170 CP, având un preţ de pornire de 27.250 euro. Pentru care primiţi un crossover cu aspect interesat, de inspiraţie americană (it's a Dodge, grandpa!), cu spaţiu interior foarte generos pentru 7 pasageri şi cu un nivel de echipare bun pentru preţul afişat.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.