TOP 10 Valentine's Day 2012: maşini cadou pentru femei

Care sunt cele mai noi modele de pe piaţa noastră care le pot face cu ochiul femeilor? Le vedeţi în continuare, într-un TOP 10 Valentine's Day made by ProMotor.

TOP 10 Valentine's Day 2012: maşini cadou pentru femei TOP 10 Valentine's Day 2012: maşini cadou pentru femei

Locul 10: Hyundai i40

O maşină dedicată doamnelor, în principal acelora care se ocupă de afaceri şi au nevoie de o berlină mare, foarte elegantă, fresh, cu un design care exprimă feminitate, dar şi forţă. Dacă vreţi, un răspuns al sexului frumos dat businessman-ilor cu VW Passat...

Hyundai i40 Sedan are un preţ de pornire de 23.998 euro, având un motor diesel de 1,7 litri cu o putere suficientă (136 CP), în timp ce nivelul de echipare Highway este foarte bogat pentru pretenţiile unei doamne. Dacă ştii că soţia are nevoie de un portbagaj mai mare, pentru desele deplasări pe care le face, există şi versiunea Wagon, care porneşte de la 24.990 euro, dar are şi o variantă automată (25.486 euro).

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.