TOP 5: BMW-uri tunate la Frankfurt 2011

Pe lângă modelele de serie BMW, la Salonul Auto Frankfurt 2011 au fost expuse şi cele mai noi proiecte de maşini tunate AC Schnitzer, Alpina, Hamman sau Mansory.

TOP 5: BMW-uri tunate la Frankfurt 2011 TOP 5: BMW-uri tunate la Frankfurt 2011

BMW Seria 1 M AC Schnitzer

Cea mai furioasă variantă a Seriei 1 a încăput pe mâna celor de la AC Schintzer. Deşi a păstrat roşiaticul electrizant al modelului de serie, tunerul a intervenit intens asupra părţii tehnice, lăsându-şi amprenta şi asupra exteriorului maşinii. Sub capotă stau acum gata de atac 400 CP, faţă cei "doar" 340 CP ai versiunii de serie.

Sistemul de frânare dispune acum de etriere cu şase pistoane pentru roţile din faţă şi cu patru, pentru cele din spate. La exterior, splitter-ul din fibră de carbon se asortează cu prizele suplimentare de aer de pe capotă, iar partea din spate a primit un eleron discret. Eşapamentul este nou, oferind un sunet cu totul special.

Modelul BMW Seria 1 M de la AC Schnitzer va sta bine pe şosea, datorită jantelor disponibile pe 19 sau 20 de inchi, iar interiorul poartă şi el semnătura tunerului.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.