TOP 5 cele mai bizare recorduri din lumea auto. VIDEO

Lumea întreagă e plină de oameni care vor să dovedească apropiaţilor că ştiu să facă ceva. Şi dacă acel „ceva” le aduce şi un loc în Cartea Recordurilor, cu atât mai bine. Iată cinci dintre cele mai bizare recorduri din lumea auto.

TOP 5 cele mai bizare recorduri din lumea auto. VIDEO TOP 5 cele mai bizare recorduri din lumea auto. VIDEO

Toată lumea vrea să demonstreze ceva. Fie că este o abilitate înnăscută sau pur şi simplu o prostie, oamenii vor să fie remarcaţi. Şi ce mod mai interesant de a deveni cunoscut decât un loc în Cartea Recordurilor?

Bineînţeles, fiindcă ProMotor e un site despre maşini, şi nu despre feluri în care să îţi creşti găinile, am adunat cinci dintre cele mai bizare recorduri din lumea auto.

Locul 5: cea mai lungă lansare a unei mingi de golf aterizate într-o maşină în mişcare

Dacă nu sună suficient de ciudat, atunci trebuie să te uiţi la videoclip. Acolo, nimeni altul decât fostul pilot de Formula 1 David Coulthard conduce un Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, încercând să prindă o minge de golf lansată de jucătorul profesionist Jake Shephert. La sfârşitul zilei, recordul înregistrat a fost de 275 de metri.


Locul 4: cele mai multe persoane înghesuite într-un Smart

Chinuri, durere şi o maşină foarte mică. Asta ar fi cea mai bună descriere pentru acest record.

Dacă nu ai răbdare să te uiţi la videoclip, atunci trebuie să ştii că nu mai puţin de 16 fete neozeelandeze s-au înghesuit într-un Smart, cu o persoană mai mult decât precedentul record, deţinut de Austria.


Locul 3: cea mai mică maşină din lume

Are un motor cu un singur cilindru preluat de la un quad pentru copii şi măsoară 126,47 cm lungime, 63,5 cm înălţime şi 65,41 cm lăţime. Şi da, are voie să circule pe drumurile publice. Perfect pentru drumurile zilnice prin oraş.


Locul 2: cea mai rapidă maşină radiocomandată din lume

O maşinuţă de jucărie a ajuns la viteza maximă de 302,56 km/h (188 mile/oră). Nu crezi? Uită-te la videoclipul de mai jos.


Locul 1: cea mai lungă săritură cu maşina în marşarier

Se iau un Chevrolet Spark (Sonic în SUA), două rampe şi un nebun, pe numele său Rob Drydek, pentru a duce la capăt un record pe cât de bizare, pe atât de periculos: cel mai lung salt cu maşina în marşarier: 27,2 metri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.