Hot  TOP 50 maşini exotice: locurile 1-10

Iată şi cele mai tari maşini exotice din lume, în ultimul episod al acestui TOP 50 maşini exotice. Şi da, Bugatti Veyron este în acest Top 10. Dar nu pe prima poziţie.

TOP 50 maşini exotice: locurile 1-10 TOP 50 maşini exotice: locurile 1-10

VEZI AICI MAŞINILE EXOTICE DE PE LOCURILE 1-10

Maşinile exotice din acest ultim episod al TOP 50 maşini exotice pot fi catalogate drept exagerate: unele depăşesc lejer preţul de un milion de euro, altele sunt foarte aproape sau chiar depăşesc viteza maximă de 400 km/h, iar pentru majoritatea dintre ele puterea mai mare de 1.000 CP este deja un lucru normal. Cât despre Veyron, nu putem spune decât că este devansat de maşini cu o notorietate mult mai mică, unele aproape necunoscute. Surprinzător?

Vezi aici punctajele totale obţinute de maşinile din acest top

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.