Exclusiv  TOP F1 - Maşinile piloţilor de Formula 1

Piloţii din Formula 1 sunt adevăraţi zei pe asfalt, strunind bolizi cu viteze ameţitoare în încercarea de a scoate cel mai bun timp. Ce conduc atunci când părăsesc circuitul...puteţi vedea în topul următor.

TOP F1 -  Maşinile piloţilor de Formula 1 TOP F1 - Maşinile piloţilor de Formula 1

Pentru un pilot, în general, echipa din care face parte dictează maşina cu care să se afişeze şi în viaţa privată, acest lucru se întâmplă de obicei piloţilor în activitate. Există însă şi cazuri de rebeliune automobilistică, de piloţi care conduc cu totul altceva. Din acest motiv am împârţit automobile eroilor din F1 în două categoriii în funcţie de statutul lor: în activitate şi legende.

Lewis Hamilton şi Mercedes GLLewis Hamilton - Mercedes GL

Este omul momentului şi toţii ochii sunt aţintiţi asupra lui, de aceea are nevoie de un automobil impozant care să îi asigure siguranţa şi confidenţialitate, astfel, Hamilton se afişează cu un un grandios Mercedes GL. SUV-ul, impus probabil de echipa pentru care aleargă, îi deserveşte talentatului pilot majoritatea nevoilor, doar cea de adrenalină mai rămâne nealinată, dar pentru asta există monopostul de F1. În trecut, când banii nu existau în exces, Lewis a condus multă vreme un Smart FourFour, preparat însă de Brabus, pentru că vorbim până la urmă de un maniac al vitezei.

 

Felipe Massa şi Maserati QuattroporteFelipe Massa - Maserati Quattroporte

Felipe Massa este o prezenţă elegantă, atât pe circuit cât şi în afara lui şi de aceea are nevoie de o limuzină. Perechea sa pe patru roţi în viaţa extrasportivă este o somptuoasă Maserati Quattroporte. Dacă ne reamintim că Felipe pilotează pentru Ferrari, nu este greu să ne dăm seama ce scrie în actele maşinii la rubrica proprietar. Brazilianul este printre puţinii care au optat pentru un model mai elegant, majoritatea piloţilor alegând sportivitatea şi în afara circuitelor.

 

Raikkonen şi HummerKimi Raikkonen - Hummer

Kimi Raikkonen este un temperament special şi se spune că ar cam fi bun prieten cu licorile bahice. El este şi un excentric atunci când vine de automobilul propriu, deşi pilotează la Ferrari şi ar putea alege orice model din gamă, Kimi se afişează în lume cu un Hummer. Nici că putea să aleagă ceva mai diferit faţă de materialul cu care se aliniază la start, dar ăsta este Kimi Raikkonen. mereu surprinzător. Suntem curioşi dacă a încercat un scandinavian flick cu SUV-ul, în locurile sale natale.

 

Alonso şi Renault Megane F1 TeamFernando Alonso - Renault Megane

Fernando este atât de legat de Renault, încât modelul său cotidian este un Megane, e drept unul F1 Team, dar totuşi faţă de colegii săi este cam "submotorizat" în viaţa personală. Palmaresul său a mai inclus un Mercedes SLR, ale cărui chei a trebuit să le predea în momentul despărţirii de McLaren, probabil a fost cam dură despărţirea, dar imaginea echipei este primordială în fond.

 

Button şi Honda NSXJenson Button - Honda NSX

Dacă la nivel competiţional Jenson Button nu s-a putut ridica la nivelul legendei Honda Ayrton Senna, pe plan automobilistic cei doi sunt egali, conducând ca maşină de servici o Honda NSX, model la care Senna şi-a adus o contribuţie importantă. La volanul acestui model, Button a fost surprins participând la liniuţe alături de alţi amatori de curse nocturne. Din păcate pentru cariera sa automobilistică, acelea au fost singurele curse pe care le-a câştigat în ultima vreme.

 

Coulthard şi Mercedes 280SLDavid Coulthard - Mercedes 280SL

Deşi şi-a încheiat socotelile cu Mercedes de ceva ani buni, David Coulthard este fidel modelului său de colecţie Mercedes 280SL. Interesant este că britanicul şi maşina sa sunt născuţi în acelaşi an. Valorosul model a suferit o restaurare importantă în perioadă în care scoţianul alerga pentru Mercedes, drept bonus. Modelul, cunoscut şi sub denumirea de Pagoda, iese în promenadă doar pe străzile din Monte Carlo, fiind locul unde este garat în mare parte a timpului.

 

.

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.