A cumpărat o TESLA Model 3 şi a tăiat-o în două pentru a construi TRUCKLA - VIDEO

Simone Giertz este o vedetă YouTube pasionată de robotică care construieşte roboţi şi filmează clipuri video cu ei

A cumpărat o TESLA Model 3 şi a tăiat-o în două pentru a construi TRUCKLA - VIDEO A cumpărat o TESLA Model 3 şi a tăiat-o în două pentru a construi TRUCKLA - VIDEO

Simone Giertz este o vedetă YouTube pasionată de robotică care construieşte roboţi şi filmează clipuri video cu ei, dar ultimul ei proiect a fost un pic diferit. Simone a cumpărat o Tesla Model 3 şi a transformat-o în prima camionetă Tesla.

Potrivit clipului, a improvizat când a venit vorba de fabricaţie. A ales Tesla Model 3 pentru că are un şasiu de oţel, pentru care este mai uşor să fabrici piese. Tesla Model S are un şasiu de aluminiu.

Simone a apelat la prietenii ei pentru a duce la capăt transformarea maşinii. Clipul video cu transformarea are 31 de minute, însă merită urmărit în totalitate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.